Taliban houden militair defilé met veroverde Amerikaanse voertuigen

UPDATEDe taliban hebben vandaag in Kandahar (het zuiden van Afghanistan) een militaire parade gehouden waarin ze defileren met het militair materieel dat ze hebben buitgemaakt. Het gaat vooral om materieel dat de Verenigde Staten aan de verslagen Afghaanse regering geschonken hadden.

 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Britse overlevenden aan het woord op proces over aanslagen Parijs, beschuldigden winden zich op

  Britse overleven­den aan het woord op proces over aanslagen Parijs, beschuldig­den winden zich op

  De ene besloot haar getuigenis met de boodschap dat "liefde zal overwinnen", een andere kon het niet laten om zich met een "fuck you" tot de beschuldigden te richten. Op de 26ste dag van het proces over de aanslagen van 13 november 2015 in Parijs kwamen vrijdag zeven Ierse en Britse overlevenden aan het woord. Hun getuigenissen werkten de beschuldigden duidelijk op de zenuwen, in die mate dat de zitting zelfs kort moest geschorst worden.