ZHMAN TV via REUTERS
Volledig scherm
© ZHMAN TV via REUTERS

Taliban-aanhangers houden nepbegrafenis bij vertrek VS en NAVO uit Afghanistan

Taliban-aanhangers in heel Afghanistan vieren het vertrek van de laatste Amerikaanse troepen uit het land. In de Oost-Afghaanse stad Khost paradeerden ze door de straten met doodskisten waarover Amerikaanse, Franse, Britse en NAVO-vlaggen waren gedrapeerd. 

5 reacties

 • Maurice Van der Leene

  2 maanden geleden
  Waarom al dat legermateriaal achterlaten ze hebben dat daar gebracht dus ze kunnen dit even goed terug mee nemen wat denk je dat er ginder geen slimme mensen tussen zitten die deze leger voertuigen en vliegtuigen terug aan de praat zullen krijgen of ze moesten alles compleet de lucht in geblazen hebben.
 • Karel Flanders

  2 maanden geleden
  20 jaar oorlog voor niets, enkel de rijksten zijn er nog rijker door geworden en voor de rest is er niets veranderd, integendeel, het is nog slechter geworden voor heel die regio en Europa.
 • Jakke Troost

  2 maanden geleden
  In Saudi Arabia bestaat de sharia al sinds de achtste eeuw. Waarom het systeem in Afghanistan bestrijden en tegelijk wapens verkopen aan landen is die dezelfde regels hanteren
 • Raphaël Defour

  2 maanden geleden
  Best goed dat wij daar weg zijn. Hun levens cultuur kunnen wij missen als kiespijn. Vrees wel dat de interne volksgroepen/stammen en clans nog lang niet de Taliban terug voor hun eigen lokale leidende hiërarchie inruilen. Denk dat het Emiraat Afghanistan een veelheid aan Emirs zal kennen.
 • Paul Boutsen

  2 maanden geleden
  Ze kunnen er de vlag van hun economie, het Afghaanse geld en de kledij van hun vrouwen aan toevoegen.
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?