AFP
Volledig scherm
© AFP

Tachtig migranten bereiken Spanje al zwemmend

Meer dan tachtig migranten hebben al zwemmend de Spaanse havenstad Ceuta bereikt vanuit Marokko. De migranten werden gearresteerd toen ze het Spaanse grondgebied betraden. Dat melden de Spaanse autoriteiten. 

8 reacties

 • Alain Fastenaekels

  1 maand geleden
  Wie gaat hier in het land van honing al die mensen onderdak geven en onderhouden?
 • nancy dejonge

  1 maand geleden
  Een groot deel van het vluchtelingen probleem kan opgelost worden door logisch beslissingente nemen. Neem het voorbeeld de creatie van Israël! Onderhandel met de Noord Afrikaanse landen een deel van de woestijn en crëeer daar een nieuw land. Dat in den beginne financieel kan gesteund worden! Het zal goedkoper (! ! ) en veiliger gebeuren dan het nu gebeurt door Europa
 • Patrick Peeters

  1 maand geleden
  Ik vind het ongelooflijk dat dit nog steeds kan. Terugsturen is de enige optie. Wij kunnen niet blijven opdraaien voor eender wie het in zijn hoofd haalt naar Europa te komen.
 • Didi Bellens

  1 maand geleden
  Graag ASAP terug sturen want dit is voor Europa niet meer menselijk en houdbaar.
 • H V

  1 maand geleden
  Alle vluchtelingen direct terugsturen en terugsturen en terugsturen, misschien zullen ze het dan begrijpen.
 1. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!