Ahmad stelt zijn twee echtgenotes voor
Volledig scherm
Ahmad stelt zijn twee echtgenotes voor © Spiegel TV

Syrische vluchteling wil in Duitsland met vier vrouwen leven. Nu heeft hij al twee echtgenotes en zes kinderen

Hoewel polygamie bij onze oosterburen verboden is, mocht Ahmad A. eind januari zijn tweede vrouw naar Duitsland laten komen. De zaak heeft de afgelopen weken voor veel ophef gezorgd, maar de Syrische vluchteling begrijpt de commotie niet. Als gelovige moslim houdt hij zich gewoon aan de sharia. Hij zou graag 4 echtgenotes willen en 10 tot 20 kinderen.

438 reacties

 • baziel roezemoes

  3 jaar geleden
  Als hij dat voor elkaar kan krijgen heeft hij toch overschot van gelijk. Men mag niet vergeten dat het kindergeld onbelast is en met zijn leefloon heeft hij nog eens recht op een verhoogde tegemoetkoming. Slim baasje die man is niet voor niets naar Europa gekomen.
 • Christophe Vandepoel

  3 jaar geleden
  Gerry Cle, waarom leeft dan ver boven de 80% van alle moslims in Europa van de bijstand? Omdat ze gelukkig maar wel willen werken hier? Gij zijt om te lachen. Zelfs moslim geleerden zullen u uitlachen met al uw stellingen over moslims en islam want net zij geven het tegenovergestelde beeld van wat gij poogt te geven. Is dat pathisch bij u, leugens verkondigen om uw links gedachtegoed te verspreiden. Dat heeft vooral links altijd nodig he, leugens om het volk achter de kar proberen te krijgen.
 • willem boone

  3 jaar geleden
  ik probeer dat ook maar krijg dat niet uitgelegd aan mijn vrouw
 • Albert De Vries

  3 jaar geleden
  Die heeft het goed voor elkaar !!!
 • rik lagrou

  3 jaar geleden
  in Brussel zijn er zo wel 20 waarschijnlijk meer gehuwd volgens hun geloof niet onze wetten Kindergeld en 2tot 4uitkeringen sociale woning die enkel weekend gebruikt word +post 3* per week Denk dit in alle steden is we hadden zelf een katholieke priester die 2 gezinnen +priesterloon ,woonst