Archiefbeeld: enorme schade nadat troepen van Assad vatenbommen hebben gedropt op Aleppo.
Volledig scherm
Archiefbeeld: enorme schade nadat troepen van Assad vatenbommen hebben gedropt op Aleppo. © Reuters

Syrische experts assisteren Russen bij mogelijke campagne met gevreesde vatenbommen in Oekraïne

Bereiden de Russen een campagne met beruchte vatenbommen voor in Oekraïne? Europese inlichtingendiensten menen van wel, zo schrijft de Britse krant ‘The Guardian’. Meer dan 50 specialisten van het Syrische leger - met een aanzienlijke ervaring in het maken en droppen van vatenbommen - zijn al enkele weken in Rusland om samen te werken met het Russische leger.

  1. “Dochter van Poetin heeft relatie met balletdanser Igor Zelensky en vloog voorbije jaren meer dan 50 keer naar München”

    “Dochter van Poetin heeft relatie met balletdan­ser Igor Zelensky en vloog voorbije jaren meer dan 50 keer naar München”

    Katerina Tikhonova, de jongste dochter van de Russische president Vladimir Poetin, vloog tussen 2017 en 2019 meer dan 50 keer naar de Duitse stad München. Dat blijkt uit een gezamenlijk onderzoek van de Russische onafhankelijke nieuwswebsite IStories en het Duitse weekblad Der Spiegel. Volgens deze nieuwsmedia heeft Tikhonova een relatie met Igor Zelensky, de voormalige directeur van het Beierse staatsballet.