Links: Amal vecht al twee maanden voor haar leven, maar ze lijkt het te halen. Rechts: Syeda Khola Adnan en Azhar Saleem, die zo snel mogelijk opnieuw verenigd willen worden.
Volledig scherm
Links: Amal vecht al twee maanden voor haar leven, maar ze lijkt het te halen. Rechts: Syeda Khola Adnan en Azhar Saleem, die zo snel mogelijk opnieuw verenigd willen worden. © GoFundMe

Syeda bevalt veel sneller dan verwacht: ziekenhuis eist 110.000 euro, anders mag ze baby niet meenemen

Bevallen in Dubai was niet het plan van Syeda Khola Adnan (23), die vorig jaar trouwde met een Brit. De natuur besliste er echter anders over: baby Amal kwam al na 23 weken ter wereld, een vroeggeboorte die -nog meer dan anders- kopzorgen met zich meebrengt. Uiteraard moet het ukje op medisch vlak enkele maanden van nabij opgevolgd worden. Maar ook financieel wacht een harde dobber. Adnan, die zich samen met haar man permanent in Engeland wilde vestigen, mag haar dochter enkel mee naar huis nemen van zodra alle ziekenhuiskosten betaald zijn. De rekening is nu al fors opgelopen tot 444.123 dirham (110.000 euro), gevreesd wordt dat dat bedrag finaal nog zal verdubbelen.

  1. Vluchtende moordverdachte belandt in water
    Play

    Vluchtende moordver­dach­te belandt in water

  2. Het zal je kat maar zijn: man redt huisdier van hoge elektriciteitsleiding
    Play

    Het zal je kat maar zijn: man redt huisdier van hoge elektrici­teits­lei­ding