Sven Romkes.
Volledig scherm
PREMIUM
Sven Romkes. © ADR

Sven werd met rolstoel uit trein getild omdat hij te veel plaats innam: “Niemand deed wat”

Het was gisteravond druk in het station van het Nederlandse Almere. Verschillende treinen vielen uit waardoor de enige trein naar het noorden propvol zat. Sven Romkes uit Assen wist met zijn rolstoel nog nét een plekje te bemachtigen. Totdat twee studenten er ook nog bij wilden. Voor hij er erg in had werd hij met rolstoel de trein uitgetild. De intercity naar Leeuwarden reed voor zijn neus weg. 

33 reacties

 • Adrianna Jomarie

  1 jaar geleden
  In Nederland kan Aldi dan weer wél een uitverkoop doen zonder dat ze security moeten inzetten en de winkel sluiten omdat de mensen hun niet kunnen gedragen. Dus niet te hoog van de toren blazen is de boodschap.
 • Freddy De Vos

  1 jaar geleden
  Schandalig! Geef die studenten maar een werkstraf en een boete! Hoe weinig respect kan men hebben?
 • Joan Lute

  1 jaar geleden
  En helaas heb je als persoon met lichamelijke beperkingen hoofdzakelijk bij de lijn 8 op de 10 keer ook met respectloosheid en onbegrip te maken. Meermaals ben ik met mijn loophulpmiddel tegen de grond geduwd of werd de deur opzettelijk geblokkeerd zodat ik niet uit of op de tram of bus kon. Gevolg is dat ik meermaals letsels heb opgelopen en de lijn blijft passief bij elke melding. In België worden wij niet als mensen aanzien.
 • Hendrik Hollemaert

  1 jaar geleden
  Wat een wereld toch.Gewoonweg crapuleus.
 • Pascale Janssens

  1 jaar geleden
  Amaai, echt schandalig!
 1. Artsen bezorgd over gezondheidstoestand Navalny: opposant kan “elk ogenblik hartstilstand krijgen”, Biden: Navalny’s lot “zeer onrechtvaardig”
  UPDATE
  26

  Artsen bezorgd over gezond­heids­toe­stand Navalny: opposant kan “elk ogenblik hartstil­stand krijgen”, Biden: Navalny’s lot “zeer onrecht­vaar­dig”

  Artsen die dicht bij de Russische opposant Aleksej Navalny staan, zeggen dat hij “elk ogenblik” een hartstilstand kan krijgen en ze hebben geëist hem meteen te mogen zien. Eerder vandaag richtten zo'n 70 internationale prominenten zich met een open brief tot president Vladimir Poetin. Ook de Amerikaanse president Biden noemt het lot van de opposant “zeer onrechtvaardig”.
 1. Honden richten ravage aan en kunnen niet wachten om het aan hun baasje te tonen
  Play

  Honden richten ravage aan en kunnen niet wachten om het aan hun baasje te tonen

 2. Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil
  Play

  Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil