Susan Sarandon.
Volledig scherm
Susan Sarandon. © Photo News

Susan Sarandon: "Hillary was heel gevaarlijk. Als zij gewonnen had, was er oorlog"

Verenigde StatenSusan Sarandon (71) was ooit de schietschijf van rechts Amerika, maar vandaag voelt de actrice zich nog meer gehaat door links. De reden? Haar weigering om Hillary Clinton te steunen in de presidentsrace tegen Donald Trump. Vandaag verdedigt ze die keuze in een interview in The Guardian. "Hillary zou het gedaan hebben zoals Obama: stiekem."

46 reacties

 • Diane Bernaerts

  4 jaar geleden
  Sinds wanneer is Sarandon een Bekende Vlaming, Manten? ;) En moet Trump dan ook zwijgen over politiek? Dat was ook een "celebrity", hij heeft zelfs een ster in Hollywood. Moest acteur Ronald Reagan ook zwijgen over politiek? En verder heeft Sarandon natuurlijk helemaal gelijk hier!
 • rob jamers

  4 jaar geleden
  Dat is nu eens 100% de waarheid
 • Peter Bonacasa

  4 jaar geleden
  De domme Trumpies kunnen alleen 'links' roepen alsof er tussenin niks anders is. Als ze zo zeker van haar zaak is mag ze me de cijfers van de lotto eens doorgeven met haar toekomstvoorspellingen. Dit zijn dus geen feiten. Maar ja, daar zijn sommigen toch allergisch aan.
 • philippe decock

  4 jaar geleden
  Toch nog 1 die klaar ziet...
 • Jean De Grande

  4 jaar geleden
  Dat het linkse gepeupel nu gaat zeggen dat ze zich moet bezig houden met acteren is wel het hypocrietste dat ik deze week gezien heb. Typisch van: als ze zeggen wat wij graag horen, hemelen we ze op en anders verbranden we ze. Ongelooflijk crapuul, de pers voorop.