Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © Shutterstock

Surfer (60) komt om na aanval haai voor kust Australië

Voor de oostkust van Australië is een surfer omgekomen na een aanval door een haai. De 60-jarige surfer raakte ernstig gewond aan een been en medische hulp kwam te laat.

0 reacties

 1. “Met vreemde man in auto, ik hoop dat ik niet word ontvoerd”: Amerikaanse studente vermoord aangetroffen in Rusland na verontrustende sms
  2

  “Met vreemde man in auto, ik hoop dat ik niet word ontvoerd”: Amerikaan­se studente vermoord aangetrof­fen in Rusland na verontrus­ten­de sms

  Catherine Serou (34) stapte vorige week dinsdag nabij een bushalte in de auto van een onbekende in de Russische stad Nizhny Novgorod, 400 km ten oosten van Moskou. De Amerikaanse studente wist niet dat de man die haar een lift gaf, een stevig strafblad had. Ze stuurde nog een verontrustende sms naar haar moeder in de VS. Zaterdag trof de politie haar levenloze lichaam aan in een bosrijke omgeving.
 2. Paus Franciscus krijgt Spider-Man op bezoek in Vaticaan

  Paus Franciscus krijgt Spi­der-Man op bezoek in Vaticaan

  De paus heeft op de woensdagaudiëntie in het Vaticaan ook een Spider-Man ontvangen. Hij had plaatsgenomen in de sectie hoogwaardigheidsbekleders en zat onder meer naast een in het zwart geklede geestelijke, die totaal niet verbaasd leek over de strakke rood-zwart-blauwe uitdossing van zijn gemaskerde buurman. Sommige waarnemers waren erg verbaasd over de komst van de stripfiguur naar de statige binnenplaats van San Damaso, in het pauselijk paleis.