Dolph Cantrijn/Hollandse Hoogte
Volledig scherm
© Dolph Cantrijn/Hollandse Hoogte

Stukje kip, varken of lam? Franse restaurants moeten herkomst vlees aantonen vanaf maart

Franse restaurants, kantines en alle andere plekken waar kip, varkensvlees, lamsvlees of schapenvlees wordt geserveerd, moeten vanaf maart aantonen waar de dieren geleefd hebben en geslacht zijn. De eetgelegenheden moeten ook aangeven of het vlees vers of ingevroren is. Dat heeft het Franse ministerie van Landbouw beslist.

  1. Kate Ryan voelt zich sterker dan ooit dankzij haar man en plusdochter: “We hebben geen baby nodig om onze liefde aan elkaar te bevestigen”
    PREMIUM
    Showbizz

    Kate Ryan voelt zich sterker dan ooit dankzij haar man en plusdoch­ter: “We hebben geen baby nodig om onze liefde aan elkaar te bevestigen”

    Het verlies van haar mama heeft ze een plaats gegeven, ze overwon een eetstoornis, richtte een fashion webshop op én vond de liefde van haar leven bij Kristof Steegmans. Kate Ryan (41) voelt zich dan ook beter dan ooit. De zangeres doet er alles aan om haar donkere gedachten te weren. “Als ik in de spiegel kijk, zie ik meestal een krachtige vrouw. Maar uiteraard zijn er ook nog mindere momenten, ik schaam me daar niet voor.”