Stormchaser trotseert sterkste winden van orkaan Ian en brengt verslag uit: “Dit kan je niet menen, kijk naar die blauwe lucht”

Terwijl miljoenen mensen zich opsluiten in huis, is Reed Timmer op de baan. Hij is een professionele stormchaser en tracht spectaculaire beelden vast te leggen. Timmer is op zoek naar het ‘oog’ van de orkaan, het windstille gebied in het centrum. Daarvoor moet hij wel eerst de sterkste en meest schadelijke winden trotseren.

2 reacties

 • Jean Smeets

  4 maanden geleden
  Hij is wel zijn dominator 4 kwijtgeraakt. ( =speciaal ontworpen auto)
 • Jeffry Hyman

  4 maanden geleden
  Hoe kan men nog steeds bovengrondse elektriciteitsleidingen hebben en houten woningen in orkaangevoelige gebieden, onvoorstelbaar. Dit structureel oplossen zou de schade al een pak beperken bij de passages van deze orkanen.
 1. Poetin woedend op Duitsland om levering tanks: “Opnieuw willen Hitlers opvolgers met Rusland op Oekraïens grondgebied vechten”
  Play
  UPDATE
  123

  Poetin woedend op Duitsland om levering tanks: “Opnieuw willen Hitlers opvolgers met Rusland op Oekraïens grondge­bied vechten”

  Poetin heeft het Westen gewaarschuwd dat ze Rusland niet kunnen verslaan en haalde in het bijzonder uit naar Duitsland: “Rusland wordt opnieuw bedreigd door Duitse tanks, met kruizen aan boord”. Dat zei de Russische president tijdens een toespraak ter ere van de herdenking van de slag om Stalingrad waarbij de Sovjet-Unie het leger van nazi-Duitsland versloeg. Hij trok er duidelijk een parallel tussen de oorlog tegen Hitler en de Russische militaire campagne in Oekraïne.