President Donald Trump met senator Ted Cruz tijdens een debat onder Republikeinse kandidaten in 2016.
Volledig scherm
President Donald Trump met senator Ted Cruz tijdens een debat onder Republikeinse kandidaten in 2016. © Reuters

Stooractie: nog 11 Republikeinen zullen zich verzetten tegen bevestiging van verkiezingszege Joe Biden

UPDATEElf Republikeinse zittende en aankomende senatoren hebben zaterdag aangekondigd zich te zullen verzetten tegen de certificering van het resultaat van de presidentsverkiezingen in het Amerikaanse Congres. De bevestiging van de overwinning van de Democraat Joe Biden kunnen ze niet verhinderen, ze vertragen wel.

54 reacties

 • Gino De Neef

  2 maanden geleden
  4 jaar geleden was er geen verregaande fraude. Maar de fraude die toen wel, gelokaliseerd, gebeurde was ook in het voordeel van de democraten, Broward en Miami-dade in Florida en Maricopa county in Arizona!
 • Jean-Marie Gijsen

  2 maanden geleden
  Is er er in de VS niemand die gewoon de vraag aan die man durft stellen : laat eens echt een bewijs zien van gesjoemel. Meer is het toch niet, of hebben ze allemaal schrik van die man ?
 • Stefaan Vanwijnsberghe

  2 maanden geleden
  Waarom moeten wij tijd verdoen, aan iets, dat ons eigenlijk niet aanbelangt. Er zijn hier andere en meer dringende zaken te doen. Tenslotte als USA oorlog verklaart aan iedereen die ze niet kunnen verdragen, dan gaan wij hier ook mee tenonder. We have nothing to say in this matter. De val van de democratie is heel dichtbij. Het communisme is 30 jaar geleden gevallen, nu aan de democratie en het geld om te vallen. Lang leve een nieuwe revolutie. Of het beter wordt?
 • Frank Kaczorowski

  2 maanden geleden
  Hillary Clinton had 4 jaar geleden hetzelfde moeten doen. Toen was er wel inmenging van russen. Dus als er al gesjoemeld is hebben ze van hem geleerd.
 • Jan Desmet

  2 maanden geleden
  In antwoord op Lars Vandenberge. Om president van De Verenigde Staten te kunnen worden moet je aan 3 voorwaarden voldoen: 1) Geboren zijn in de Verenigde Staten. 2) Minstens 35 jaar zijn. 3) 14 jaar gewoond hebben in de Verenigde Staten. Al dan niet een strafblad hebben maakt niet uit. In theorie kan je president worden als je in de dodencel zit. Je moet natuurlijk wel verkozen worden.
 1. Nomi gaat uit de kleren tegen seksueel grensoverschrijdend gedrag
  Play

  Nomi gaat uit de kleren tegen seksueel grensover­schrij­dend gedrag

 2. Vrouw wil geen masker dragen en trekt haar string over gezicht
  Play
  bizar

  Vrouw wil geen masker dragen en trekt haar string over gezicht