NAVO-secretaris-generaal Jens Stoltenberg
Volledig scherm
NAVO-secretaris-generaal Jens Stoltenberg © EPA

Stoltenberg roept NAVO-lidstaten op om niet in de clinch te gaan over Afghanistan

NAVO-secretaris-generaal Jens Stoltenberg heeft de lidstaten vandaag, daags voor een NAVO-top met de ministers van Defensie, opgeroepen om hun verschillen te overstijgen en niet in de clinch te gaan over de terugtrekking uit Afghanistan. "De meningsverschillen over de terugtrekking uit Afghanistan mogen geen wig drijven tussen de Verenigde Staten en Europa", verklaarde Stoltenberg.

3 reacties

 • Haverbeke Vincent

  1 maand geleden
  Nato heeft geen zin. Europa is niet de lakei van de paranoide politiek van Amerika
 • Lucien Switten

  1 maand geleden
  M.a.w. niemand, zelfs geen partners bij de NAVO, mag kritiek uiten op FJB ...
 • wim CLAES

  1 maand geleden
  Nee we moeten een staande ovatie doen voor wat er gebeurde. 20 jaar werk op.minder dan6 maand naar de vaantjes, we leven terug met de vrees dat het internationale terrorisme terug kan opstaan. Voor wat hebben we de nato? Voor de Russen wat zitten uit te dagen ? Niet voor onze veiligheid. Das zeker. Duizenden doden voor niks nada noppes. Echt prachtig jongen.
 1. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.