Donald Trump en Jens Stoltenberg.
Volledig scherm
Donald Trump en Jens Stoltenberg. © AFP

Stoltenberg: "Boodschap van Trump luid en duidelijk gehoord"

De eis van de Amerikaanse president Donald Trump tot meer investeringen in defensie door de andere NAVO-lidstaten, heeft een duidelijke impact, zei NAVO-baas Jens Stoltenberg na afloop van een bewogen top. "De bondgenoten hebben de boodschap van president Trump klaar en duidelijk gehoord."

11 reacties

 • Gino Denil

  4 jaar geleden
  Haviken horen die Trump boodschappen natuurlijk graag. Anderen hebben daar geen boodschap aan.
 • Tarik Akan

  4 jaar geleden
  De EU heeft totaal geen zelfrespect. De Jens beefde en bibberde als een leerling voor zijn meester tijdens het gesprek met uncle Trump. En wie gaat die 2%-4% van de lidstaten krijgen? Juist, de VS. Dit is regelrechte afpersing op continentaal niveau! Arm EU zonder ballen.
 • Jeroen Dekop

  4 jaar geleden
  Boodschap is "stap uit de NAVO"
 • Ronny Biesen

  4 jaar geleden
  Tuurlijk, je hoort hem schreeuwen van ver Mr. Trump(et), maar daarom moeten wij nog niet ernaar luisteren.
 • frans Venloo

  4 jaar geleden
  Truimp tracht te doen wat hij beloofde . Meer geld ophalen voor de VS en zichzelf natuurlijk . Wie tegenwerkt zal het weldra voelen .
 1. Wankelt de troon van Boris Johnson? Britse premier riskeert vertrouwensstemming

  Wankelt de troon van Boris Johnson? Britse premier riskeert vertrou­wens­stem­ming

  Steeds meer leden van Boris Johnsons eigen partij keren zich tegen de Britse premier. Britse media melden dat minstens twintig conservatieve parlementariërs vandaag een motie van wantrouwen zullen indienen tegen hun leider, wat kan leiden tot een vertrouwensstemming en ultiem zelfs het ontslag van Johnson. Voorwaarde is wel dat er minstens 54 conservatieven een motie indienen. Analyses in de Britse media tonen dat die drempel wel eens gehaald zou kunnen worden.
 2. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.