Een bord wil mensen aanzetten om zich te laten vaccineren, in Birmingham, Alabama.
Volledig scherm
Een bord wil mensen aanzetten om zich te laten vaccineren, in Birmingham, Alabama. © AFP

“Stervende patiënten smeken om vaccin”: bij meer dan 99 procent van coronasterfgevallen in VS gaat het om niet-gevaccineerden

De pandemie van niet-gevaccineerden woedt volop in de VS nu de deltavariant zich in sneltreinvaart over het land verspreidt. “Minstens 99 procent van degenen die in de VS in de afgelopen zes maanden aan het coronavirus overleden, was niet ingeënt.” In de ziekenhuizen spelen zich hartverscheurende scènes af.

28 reacties

 • Bert Verlooy

  2 maanden geleden
  Is dit dan geen natuurlijke selectie? Ondanks ons onderwijs, geschoolde experts, een gezondheidssector die tot de beste van de wereld hoort, informatiecampagnes,... blijkt dat er toch een hoop mensen zijn die het beter weet en liever geloof hecht aan theorieën allerlei, geplukt uit publicaties van dubieuze kwakzalvers, politieke opruiers, religieuze fanatiekelingen en naieve bio-dynamische hippies om dan ook anderen proberen te overtuigen van hun eigen waarheid.
 • Kevin Nelissen

  2 maanden geleden
  De niet gevaccineerde moeten niet klagen , ze zeggen altijd dat het een griepje is … dus ik zie niet echt een probleem:-)
 • karl van dyck

  2 maanden geleden
  kris deka bidden alleen is niet genoeg, gewoon naar je hart en boerenverstand luisteren is het enige dat je moet doen en je afzonderen van heel dit coronagedoe en er niet in meegaan. Maar vertrouw vooral op onze overheid ,die ons al eeuwen steunen en ons nooit bedriegen en hun zakken niet vullen op de kop van de gewone werkman en onze virologen die er nu een vette spaar rekening op nahouden voor het beleid dat ze hebben uitgestippeld in opdracht van de Pharma Industrie. Slaap zacht.
 • Wim Hermans

  2 maanden geleden
  Er is een vaccin, dat zo veilig is dat je gepusht moet worden om het te nemen, tegen een ziekte die zo dodelijk is, dat je moet getest worden om te weten dat je het hebt.
 • Rudo Van Leuven

  2 maanden geleden
  Iedereen beslist over zijn eigen bestwil. Wenen, schreien en bleiten kan je in je kist nog bijtijds doen.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).