Sterke vrouw naast koning Charles III: ook prins William steunt koningin-gemalin Camilla

Camilla zal als de echtgenote van koning Charles III, de titel van koningin-gemalin mogen dragen. Dat heeft koningin Elizabeth in de maanden voor haar dood nog geregeld. Ook prins William steunt Camilla in haar nieuwe functie. Op sociale media gaat er nu een filmpje de ronde, een bepaald moment uit de ceremonie, waarbij William zijn hand legt op de rug van Camilla.

4 reacties

 • peter proost

  3 maanden geleden
  Albert volkomen gelijk!
 • Fanny Konings

  3 maanden geleden
  Camille is een mooie dame , ze heeft een positieve invloed op Charles, hij kon geen beter hebben
 • Peeters pierre

  3 maanden geleden
  Tis precies dat hij haar aan het vooruit duwen is
 • Albert de Lovendeghem

  3 maanden geleden
  Camilla is het schoolvoorbeeld van de boze en kwaadaardige stiefmoeder én volkomen terecht. Ze is de directe oorzaak van de ontrouw van Charles en onrechtstreeks van de dood van Diana. Dat William haar accepteert heeft alles te maken met de onmogelijke keuze die hij moet nemen; akkoord gaan, inbinden en zwijgen of net als zijn broer Harry breken met de monarchie. Verzaken aan de troon was blijkbaar géén optie.
 1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.