Steve Schiltz en zijn vrouw Lesley.
Volledig scherm
Steve Schiltz en zijn vrouw Lesley. © Facebook

Stephen (56) won 1 miljoen met EuroMillions, maar blijft met vrachtwagen voor Lidl rijden

Trucker Stephen Schiltz (56) en zijn vrouw wonnen bijna drie jaar geleden de jackpot met EuroMillions. Liefst een miljoen pond (ruim 1,2 miljoen euro) kon het koppel op haar rekening bijschrijven. Maar rentenieren is niet aan de miljonair besteed: de Brit kroop na de winst opnieuw achter het stuur van zijn vrachtwagen. “Het was geweldig om weer aan het werk te zijn.”

35 reacties

 • Bart Verwegen

  1 maand geleden
  Mooi, er zijn maar weinig mensen de zo nuchter blijven wanneer ze plots rijk worden.
 • Fred Kijzer

  1 maand geleden
  Geld maakt niet gelukkig, maar wat je wèl gelukkig maakt kost meestal wel wat geld…
 • David Vermeulen

  1 maand geleden
  Ik heb in 2006 100.000€ gewonnen met de lotto. Geïnvesteerd in een huis en zodra ik op pensioen ga, verkoop ik het en zal een leuk extra appeltje voor de dorst hebben. En waar ik woon kon je toen voor dat geld een 4 slaapkamer huis kopen voor 100.000€ nu is het al meer dan het dubbel waard. Dus goed gedaan.
 • Toni Van Belle

  1 maand geleden
  Wil niet decadent klinken maar tegenwoordig ben je met 1 miljoen geen echte miljonair meer. Huis verder afbetalen nieuwe auto (zeker geen sportwagen) wat opknap werken in huis en tuin . En lap de helft al er door. Gewoon blijven werken en minder zorgen als er iets fout zou gaan en ieder jaar een snoepreisje natuurlijk 😉
 • Gerard Braeckmans

  1 maand geleden
  Ik zou een dikke villa kopen, een boot en drie auto's. En dan heb ik wel geen geld meer op te eten.
 1. Verloofde van Gabby Petito in vrijgegeven notitieboekje: “Ik vermoordde haar omdat ze helse pijn had, ik dacht dat ze het zo wilde”

  Verloofde van Gabby Petito in vrijgege­ven notitie­boek­je: “Ik vermoordde haar omdat ze helse pijn had, ik dacht dat ze het zo wilde”

  De moordenaar van de inmiddels wereldberoemd geworden Gabby Petito (22) maakte een einde aan haar leven omdat hij haar “uit haar lijden wilde verlossen”. In een recent vrijgegeven notitieboekje schreef Brian Laundrie dat zijn vriendin “helse pijnen” had overgehouden aan een ongeval. “Ik heb een einde gemaakt aan haar leven, ik dacht dat het barmhartig was.” De advocaat van de familie van Gabby doet de brief af als totale onzin.