Arkadi Rotenberg (r) en Vladimir Poetin.
Volledig scherm
Arkadi Rotenberg (r) en Vladimir Poetin. © RV/AFP

Steenrijke vriend van Poetin: “Paleis uit video Navalny is van mij”

Het riante paleis aan de Zwarte Zee waarover in Rusland ophef is ontstaan, behoort toe aan Poetins vriend en judopartner Arkadi Rotenberg, beweert deze. Oppositieleider Aleksej Navalny verkondigde eerder dat het enorme bouwwerk eigendom is van president Vladimir Poetin.

25 reacties

 • Danny Valcke

  2 jaar geleden
  Van wie dat paleis is kan mij worst wezen, één ding zeg ik we kunnen beter Rusland te vriend houden.
 • Etienne de Meyer

  2 jaar geleden
  Dat paleis werd al in 2011 op media getoond. En staat nog steeds op YouTube en andere media. Niets nieuws. Toen waren de weren nog aan de gang. Met een man waarvan het gezicht is bedekt. Oude koeien uit de gracht halen. Metterand heeft millioenen gestolen. Trump nooit belasting betaald. Etc ...
 • Tom De Bondt

  2 jaar geleden
  Echt boeiend is het niet... Putin is rijk, ja. Navalny, de blogger is ook mega rijk. De pot verwijt de ketel. Maar voor Europa is Navalny een held, zolang je maar anti Putin bent maakt het niet uit wat je doet of nastreeft zeker?
 • JAN VERBANCK

  2 jaar geleden
  En dan vroeger maar de Tsaar aan de kant schuiven...
 • Willy Bogaert

  2 jaar geleden
  Is dat Poetin zijn opvolger misschien ,dan zijn ze goed af
 1. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
  HLN Shop

  Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

  Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.