Met 'gecensureerd' op haar mondmasker protesteerde Taylor Greene al tegen de pogingen van Democraten én Republikeinen om haar uit een aantal commissies van het Huis te zetten.
Volledig scherm
Met 'gecensureerd' op haar mondmasker protesteerde Taylor Greene al tegen de pogingen van Democraten én Republikeinen om haar uit een aantal commissies van het Huis te zetten. © REUTERS

Steeds meer Republikeinen distantiëren zich van partijgenote en QAnon-aanhangster Marjorie Taylor Greene

In de Amerikaanse Senaat spreken steeds meer Republikeinen zich uit tegen hun partijgenote Marjorie Taylor Greene. Dat pas verkozen Congreslid uit Georgia spuit al jaren volledig dolgedraaide complottheorieën, zoals dat de schietpartijen van Sandy Hook en Parkland, waarbij tientallen kinderen gedood werden, in scene gezet zijn. Haar partij beraadt zich over haar positie.

4 reacties

 • Danny Steritmis

  8 maanden geleden
  Republikeinen hebben een serieus probleem met dat mens.
 • Willy van craen

  8 maanden geleden
  Je moet iets speciaal blijven zeggen waar ieder van schrikt ook als is het waanzinnig.
 • Dirk Van Brussel

  8 maanden geleden
  Ik denk dat die laserstraal haar heeft geraakt i.p.v. Californie
 • maarten anthonis

  8 maanden geleden
  Knettergek, hoe kan een fitness uitbaatster zo hoog geraken door onzin uit te kramen, dat zegt veel over een groot deel van de Amerikanen.die op haar gestemd hebben.
 1. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.