Mick Mulvaney.
Volledig scherm
Mick Mulvaney. © AP

Stafchef Trump legt dagvaarding Congres naast zich neer

De kabinetschef van de Amerikaanse president Donald Trump, Mick Mulvaney, is niet ingegaan op een dagvaarding van het Congres om te getuigen in het onderzoek dat de Democraten hebben ingesteld naar een mogelijke afzetting van het Republikeinse staatshoofd.

2 reacties

 • Dirk De Graaf

  2 jaar geleden
  @ Frieda : Trump is op z'n minst onconventioneel en klasseloos te noemen, maar oorlogszuchtig .. ? Hij heeft vooralsnog geen enkele oorlog gestart, in tegenstelling tot zijn voorgangers. Wel heeft hij van hen een pak rotzooi geërfd.
 • heinz wolf

  2 jaar geleden
  Ik vraag me alleen af wat de Republikeinen bezield dat ze Trump nog altijd niet zelfs terug op zijn plaats gezet hebben. Die man is in staat om zonder waarschuwing de wereld de vernieling in te sturen en dat hij denkt dat hij het zal overleven.
 1. Amerikaans Openbaar Ministerie heeft het gehad met relschopper die voet op bureau van Nancy Pelosi legde tijdens bestorming Capitool

  Amerikaans Openbaar Ministerie heeft het gehad met relschop­per die voet op bureau van Nancy Pelosi legde tijdens bestorming Capitool

  Richard Barnett (60) werd bekend door een foto die de wereld rondging. Het beeld toont Barnett in het kantoor van House Speaker Nancy Pelosi met zijn linkerbeen op haar bureau. De man was een van de relschoppers die op 6 januari het Capitool in Washington bestormden met de bedoeling president Donald Trump aan de macht te houden. Barnett is voorlopig vrij, maar ook in zijn thuisstaat Arkansas blijkt hij het al te bont te maken.