Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Sammy Mahdi (CD&V)
Volledig scherm
Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Sammy Mahdi (CD&V) © BELGA

Staatssecretaris Mahdi (CD&V) wil meer samenwerken met lokale projecten rond mensen zonder papieren

Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Sammy Mahdi (CD&V) werkt aan een samenwerkingsprotocol met lokale initiatieven rond mensen zonder wettig verblijf. Dat heeft hij verklaard na afloop van een bezoek aan soortgelijke Antwerpse projecten zoals Victor 5+.

34 reacties

 • victor vandesande

  1 jaar geleden
  Goed project is illegalen terugsturen . Speciale condities voor afghanen due met de us meewerkten? Je kan evengoed een directe lijnvlucht inleggen tusse´ afhganistan en Brussel...veel beter uitnodigen kan je niet...
 • Lode vleminckx

  1 jaar geleden
  Illegalen moeten hier weg volgens de wet. Maar de wet is alleen voor zijn die ze respecteren.
 • Lode vleminckx

  1 jaar geleden
  @ Marcel Pastorie nee maar daar trekken ze zich geen bal van aan. Hun motto eigen volk eerst voor allah.
 • Patrick De pauw

  1 jaar geleden
  Zijn er nog geen genoeg in ons land?ik denk dat de bevolking er genoeg van heeft?en zoals zij hebben gezworen getrouwheid aan het Belgische volk!wordt daar niet naar geluisterd precies?
 • Ronny Biesen

  1 jaar geleden
  Misschien een tip? Als je wil samenwerken, werk dan samen met de Belgen, die hebben problemen genoeg in eigen land en met eigen volk. Een groot probleem is alvast al die regeringen. Misschien daar eens mee beginnen?
 1. Slechts 42 procent van Belgen past voorschotfactuur energie aan: dit zijn de risico’s
  Mijnenergie

  Slechts 42 procent van Belgen past voorschot­fac­tuur energie aan: dit zijn de risico’s

  58% van de Belgen heeft zijn voorschot voor energie de voorbije maanden nog niet verhoogd. Dat blijkt uit een enquête in opdracht van Luminus. Toch zorgt uitstel in deze situatie in geen geval voor afstel. Integendeel, wie niet in actie schiet, riskeert onaangename verrassingen bij het ontvangen van de slotfactuur. Zeker nu de energieprijzen recordhoogtes bereiken. Mijnenergie.be zet de feiten op een rij.