EPA
Volledig scherm
© EPA

Staan de Verenigde Staten aan het begin van de vierde golf? Overheid waarschuwt voor “dreigende rampspoed”

In de Verenigde Staten lijkt de coronapandemie nog lang geen verleden tijd. Het land lijkt aan het begin te staan van een vierde golf en de gezondheidsdiensten waarschuwen niet te zelfzeker te worden door de straffe vaccinatiecijfers. Ook president Biden waarschuwt dat de oorlog tegen Covid-19 “nog lang niet gewonnen is”. 

16 reacties

 • Alfons Detemmerman

  1 jaar geleden
  Oei Biden kan het ook niet ? ondanks het feit dat Trump gezorgd heeft voor vaccins ... zo zie je maar
 • eric reynebeau

  1 jaar geleden
  Wat kan Biden er aan doen dat mensen massaal de maatregelen negeren. Is hen voorgedaan door de Republikeinen die massabijeenkomsten hielden onder Trump zonder enige voorzorg.@ Jan Boden . Als men corona USA intikt krijgt men een volledige uitleg en grafieken over de toestand en deze website wordt dagelijks bijgewerkt misschien eens moeite doen.Fake news dus van u.
 • Marcus Vadis

  1 jaar geleden
  Bij de midtermverkiezingen zullen de kaarten opnieuw geschud worden.
 • Christiaan GOETHALS

  1 jaar geleden
  @jan Boden, 12 jan. 2021: 4406, 29 maart 2021: 685 per dag. En ge weet dat niet, waarom ik wel.
 • Gino Denil

  1 jaar geleden
  Het zijn mensen die elkaar besmetten, Jan Boden. Het totaal aantal doden wordt nog altijd dag per dag bij gehouden voor de VS. Kan je vinden op de US map van het John Hopkins instituut. Dat zijn er ondertussen al meer dan 550.000. Als je het totaal van de vorige dag aftrekt weet je hoeveel er bijgekomen zijn. Overigens vind je die dagcijfers ook in de VS pers. Als je er hier niets van hoort ligt het aan onze media.