Volgens een van de advocaten van de chauffeur zou de Tesla Model S Plaid vanzelf in brand zijn gevlogen. De chauffeur kon zonder enige verwonding op het nippertje aan de vlammen ontsnappen.
Volledig scherm
Volgens een van de advocaten van de chauffeur zou de Tesla Model S Plaid vanzelf in brand zijn gevlogen. De chauffeur kon zonder enige verwonding op het nippertje aan de vlammen ontsnappen. © AFP

Splinternieuwe Tesla Model S Plaid vat plots vuur: chauffeur weet op nippertje aan vlammen te ontsnappen

In Haverford, in de Amerikaanse staat Pennsylvania, heeft een splinternieuwe Tesla Model S Plaid vuur gevat. De chauffeur van de wagen raakte even ingesloten door de vlammen, maar wist uiteindelijk zonder enige verwonding te ontkomen. Volgens een van de advocaten van de chauffeur zou de auto plots vanzelf in brand zijn gevlogen. Onderzoek naar de oorzaak van de brand loopt nog. 

12 reacties

 • Geert Tamsyn

  3 weken geleden
  Als ze EV verbieden in ondergrondse garages, moeten ze brandstofwagens ook verbieden. Alle ernstige studies komen tot dezelfde conclusie: EV hebben hetzelfde of zelfs een licht lager brandrisico dan brandstofwagens.
 • PAUL VERSPEELT

  3 weken geleden
  In Nederland gaan steeds meer stemmen op , om EV's te verbieden in ondergrondse parkeergarages en inpandige garages van appartementsgebouwen. De doodsteek voor de EV, die ze nu al aan de straatstenen niet kwijt raken zonder zware fiscale tegemoetkomingen.
 • Marc Van Driessche

  3 weken geleden
  Als je een E wagen koopt zou je er een gratis sprinklerinstallatie voor in je garage moeten kunnen bij krijgen.
 • Marc Van Loo

  3 weken geleden
  Stop toch gewoon met die elektrische brol. Met zo'n spanningen zal dat altijd een gevaar blijven.
 • Kayo Michiels

  3 weken geleden
  Klop iets niet... Volgens het originele artikel was de chauffeur niet aanwezig, maar hij nam wel een foto, een gloednieuwe wagen,... Ziet er meer en meer uit als opgezet spel.