Yasemin Gündogan gebruikte een gehuurde Mercedes Vito om haar slag te slaan.
Volledig scherm
Yasemin Gündogan gebruikte een gehuurde Mercedes Vito om haar slag te slaan. © RV

Spectaculaire roof in Duitsland: werkneemster van geldtransportfirma op de vlucht met 8 miljoen euro

De Duitse politie zoekt met man en macht naar Yasemin Gündogan (28), een werkneemster van een geldtransportfirma die er met 8 miljoen euro vandoor is. De opmerkelijke roof vond al op 21 mei in de buurt van Bremen plaats. Omdat er nog steeds geen spoor van de vrouw is, wordt nu de hulp van het grote publiek ingeschakeld.

12 reacties

 • Hugo hofmans

  3 maanden geleden
  Ik hoop echt dat ze ongestoord kan genieten van haar goed geplande actie. Niemand moet er een boterham minder voor eten.
 • Jaap Spoelstra

  3 maanden geleden
  Zal ook wel in de doofpot gestoken worden zelfde als die van Antwerpen . Je hoort er nu ook al niets meer van . Ze zal wel ongestraft blijven.
 • Carin Desmet

  3 maanden geleden
  Misschien werdt haar familie bedreigd als ze niet mee werkte en lig ze al diep begraven. Als ze het alleen heeft gedaan of met een partner is wel slim en lang over nagedacht...
 • wesley m

  3 maanden geleden
  Ik hoop dat ze haar Nooit vinden !! Als de Grote Industrieëlen , Politici mogen stelen van de belasting betalers ...waarom mag zij dan niet stelen van die Rijken ? want Banken hun aandeel houders zijn vooral kapitaal krachtigen !!? Die Ook niet op een eerlijke manier aan hun Fortuinen zijn geraakt !!!
 • marc huyghebaert

  3 maanden geleden
  Dat deed ze zeker niet alleen, misschien onder dwang dat kan, maar als ze nergens meer te vinden is, vermoedelijk dood ergens liggende zo blijven de groten buiten schot