Shutterstock / Antonio Suarez Vega
Volledig scherm
© Shutterstock / Antonio Suarez Vega

Spaanse voormalige politiechef (78) die miljoenenbuit verduisterde overleden

Luis Roldán, het voormalige hoofd van de Spaanse politie en op een bepaald moment een van Spanjes meest gezochte criminelen, is vandaag op 78-jarige leeftijd overleden. Dat bevestigt het San Juan de Dios-ziekenhuis in Zaragoza, in het noordoosten van het land. De miljoenenbuit die hij verduisterde als hoofd van de Guardia Civil blijft tot vandaag spoorloos.

  1. Documentaire onderzoekt of er nog vijfde vliegtuig was op 9/11: “Verdachte passagiers in eerste klasse wilden zo snel mogelijk vertrekken”

    Documentai­re onderzoekt of er nog vijfde vliegtuig was op 9/11: “Verdachte passagiers in eerste klasse wilden zo snel mogelijk vertrekken”

    De bemanning van een United Airlines-vlucht is er stellig van overtuigd dat hun vliegtuig als vijfde kamikazetoestel had moeten dienen op 9/11. Vier passagiers in eerste klasse gedroegen zich die ochtend verdacht en wilden zo snel mogelijk vertrekken. In het vliegtuig ernaast werden later snijmessen teruggevonden. Mogelijk beging een medeplichtige die de terroristen tijdens de voorbereiding moest helpen een cruciale fout.