De 26-jarige man uit Barcelona was met zeven vrienden aan het wandelen aan de watervallen van Na Mueang.
Volledig scherm
De 26-jarige man uit Barcelona was met zeven vrienden aan het wandelen aan de watervallen van Na Mueang. © Wikimedia Commons Maksim Sundukov

Spaanse toerist sterft op Thaise eiland Koh Samui na val tijdens wandeling

Een Spaanse toerist is om het leven gekomen tijdens een wandeling op het Thaise eiland Koh Samui. Dat melden Spaanse media. Hij verdween tijdens de tocht en zijn lichaam werd deze middag teruggevonden.

 1. Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousingproject woon je minder anoniem dan in een appartement in de stad.”
  Livios

  Els en Sofie zijn helemaal overtuigd van cohousing: "In een cohousing­pro­ject woon je minder anoniem dan in een apparte­ment in de stad.”

  Beperkte bubbels, social distancing, alleen thuis werken,... Heel wat mensen voelen zich eenzaam door de coronamaatregelen. Maar daar hebben Els en Sofie geen last van. Zij kozen ervoor om te wonen in een cohousingproject. Dit is een manier van gemeenschappelijk wonen, waarbij je toch je privacy behoudt. “Ik wist meteen dat deze nieuwe woonvorm iets voor mij was”, vertelt Els aan bouwsite Livios.
 1. Vissers gieren het uit wanneer hun geredde aap blijkt te kunnen waterskiën
  Play

  Vissers gieren het uit wanneer hun geredde aap blijkt te kunnen waterskiën

 2. #zorgvoorlicht Zo zorgt Vlaanderen voor licht in donkere dagen
  Play

  #zorgvoor­licht Zo zorgt Vlaanderen voor licht in donkere dagen