Volledig scherm
© AFP

Spaanse tiener overleden door zonneslag tijdens hittegolf

Een 17-jarige jongen die in de Spaanse regio Andalusië aan het oogsten was, is vanmorgen overleden nadat hij een zonneslag had opgelopen. Gisteravond stierf ook al een oude man van 93 jaar door een zonneslag, toen hij aan het wandelen was in het centrum van de stad Valladolid in Castillië.

 1. LIVE. Van Gucht: “Aantal besmettingen daalt steeds trager” - Van Damme: “In maart-april zal vaccinproductie opgeschaald kunnen worden”

  LIVE. Van Gucht: “Aantal besmettin­gen daalt steeds trager” - Van Damme: “In maart-april zal vaccinpro­duc­tie opge­schaald kunnen worden”

  Ondanks hoopvolle indicatoren, heeft het coronavirus in ons land al aan meer dan 17.000 mensen het leven gekost. Dat blijkt vrijdagochtend uit de cijfers van Sciensano. Het vaccin is echter op komst, en bewoners en personeel van de woonzorgcentra zullen als eerste in ons land gevaccineerd worden. Dat is gisteren bekendgemaakt na de Interministeriële Conferentie Volksgezondheid. Hoewel we in januari uit de startblokken schieten, zal de meerderheid van de bevolking deze zomer nog niet gevaccineerd zijn. Volg alle ontwikkelingen over het coronavirus in dit liveblog.
 1. Heimwee naar The Masked Singer? Sandra Kim brengt straffe medley!
  Play
  Rode Neuzen Dag

  Heimwee naar The Masked Singer? Sandra Kim brengt straffe medley!

 2. Schattig: Gio Kemper doet school dansen op 'Can't Stop The Feeling'!
  Play
  Rode Neuzen Dag

  Schattig: Gio Kemper doet school dansen op 'Can't Stop The Feeling'!