AP
Volledig scherm
© AP

Spaanse studie ontdekt drie nieuwe symptomen die kunnen wijzen op coronabesmetting

Spaanse wetenschappers hebben drie nieuwe symptomen geïdentificeerd die kunnen wijzen op een besmetting met het coronavirus. Het gaat om veranderingen aan de tong, de handpalmen en de voetzolen.

 1. Man die zich in krat van Australië naar Wales liet vliegen denkt mannen gevonden te hebben die hem destijds hielpen: “Mirakel dat hij het overleefde”
  1

  Man die zich in krat van Australië naar Wales liet vliegen denkt mannen gevonden te hebben die hem destijds hielpen: “Mirakel dat hij het overleefde”

  Een man uit Wales die zich meer dan vijftig jaar geleden in een krat van Australië naar zijn thuisland liet verschepen omdat hij niet genoeg geld had voor een vliegticket, denkt dat hij de mannen heeft teruggevonden die hem indertijd hielpen. Brian Robson (intussen 76) was naar hen op zoek naar aanleiding van de publicatie van een boek over zijn onwaarschijnlijke stunt, die hij als bij wonder niet met zijn leven bekocht. Het verhaal krijgt wereldwijd weerklank.
 2. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 1. Kaap van 2 miljoen gevaccineerde Belgen gerond: "Heb meteen een afspraak gemaakt, hoe vlugger hoe beter"
  Play

  Kaap van 2 miljoen gevacci­neer­de Belgen gerond: "Heb meteen een afspraak gemaakt, hoe vlugger hoe beter"

 2. Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"