(foto ter illustratie)
Volledig scherm
(foto ter illustratie) © Freepik

Spaanse privédetectives hebben handen vol met controle op telewerk

Een sector in Spanje die helemaal geen zwarte sneeuw ziet door de coronapandemie, is die van de privédetectives. Volgens hun beroepsvereniging APDPE is het aantal aanwervingen met 50% toegenomen. De reden? Controle op het telewerk.

2 reacties

 • Patrick Kelchtermans

  2 weken geleden
  's ochtends inloggen en dan de rest van de dag geen mails of telefoons beantwoorden en 's avonds je werk niet inleveren? Hoe leg je dat uit? Ik word gebeld en gemaild tot ik er onnozel van word, het begint al om 8u en stopt nooit. Elk project moet op een bepaalde dag, bepaald uur klaar zijn. De dag zelf of enkele dagen later, maar als het er niet ligt, heb ik heel wat uit te leggen. Ik vraag me af in welke sectoren je er zo je voeten aan zou kunnen vegen? En waarom je dat zou willen?
 • Gilbert Vermeersch

  2 weken geleden
  Indien het een blijver wordt moet de reglementering snel uitgewerkt en gehandhaaft worden.
 1. India bereikt kaap van 20 miljoen coronabesmettingen
  1

  India bereikt kaap van 20 miljoen coronabe­smet­tin­gen

  Het coronavirus blijft India sterk in zijn greep houden. Het land sukkelt al maanden met een zwak coronabeleid en talloze tekortkomingen. Het Indiase ministerie van Volksgezondheid meldt opnieuw een recordaantal stergevallen. Zo vielen er op één dag tijd 3.780 doden ten gevolge van het virus. De afgelopen 24 uur kregen 382.000 burgers te horen dat ze besmet zijn. Daarmee rondt India de kaap met maar liefst 20,6 miljoen besmettingen sinds het begin van de pandemie.
 1. Vrachtwagen breekt doormidden na treinbotsing
  Play

  Vrachtwa­gen breekt doormidden na treinbot­sing

 2. Met deze 'jetsuit' komt vliegen écht dichtbij
  Play

  Met deze 'jetsuit' komt vliegen écht dichtbij