Archieffoto van een cannabisplantage.
Volledig scherm
Archieffoto van een cannabisplantage. © Shutterstock

Spaanse politie vindt 61 kilo hasj: Belg en twee Nederlanders opgepakt voor drugssmokkel

De Spaanse politie heeft in de zuidelijke provincie Malaga twee Nederlanders en een Belg aangehouden die lid zouden zijn van een drugsbende. Bedoeling was om de drugs van Spanje naar onder meer Nederland, Frankrijk en België en te smokkelen.

0 reacties

  1. Wit-Russische sportfunctionarissen zetten atlete onder druk om uit de Spelen te stappen in gelekt audiofragment: “Zet je trots opzij, dit is hoe zelfmoordgevallen eindigen”

    Wit-Russische sportfunc­ti­o­na­ris­sen zetten atlete onder druk om uit de Spelen te stappen in gelekt audiofrag­ment: “Zet je trots opzij, dit is hoe zelfmoord­ge­val­len eindigen”

    In een uitgelekt audiofragment is te horen hoe twee hoge functionarissen van het Wit-Russische Olympische comité de atlete Kristina Tsimanoeskaja proberen te overtuigen om zich terug te trekken uit de Olympische Spelen, nadat ze openlijk kritiek had geuit op haar coaches. De atlete werd door de mannen onder druk gezet om Japan te verlaten en vooral geen verklaringen meer af te leggen. “Laat dit gewoon allemaal vallen. Want hoe meer je je verzet... Weet je hoe een vlieg, hoe harder ze tegenstribbelt, steeds meer verstrikt raakt in een web?", klinkt het dreigend.