Guardia Civil
Volledig scherm
© Guardia Civil

Spaanse politie vat Belg (34) die in Nederland testritje maakte met dure wagen en helemaal tot in Spanje reed

De Spaanse politie is erin geslaagd om een Belg (34) te vatten met een hele batterij criminele feiten op zijn kerfstok. In augustus vorig jaar werd hij al een keer opgepakt nadat hij in Nederland een testritje had gemaakt met een Mercedes en helemaal tot in Spanje was gereden. Deze keer verplaatste hij zich met een Aston Martin.

7 reacties

 • Leopold Vanhoof

  2 jaar geleden
  Zolang hij niemand heeft dood gereden, geen achtmaal levenslang rijverbod heeft gekregen zal de straf wel meevallen zeker.
 • Luc Maes

  2 jaar geleden
  Daar zal hij wel een gepaste straf krijgen zeker weten, en hopelijk blijft hij daar brommen voor de feiten , hopelijk zit er hier weer geen achterlijke advocaat die hem terug haalt.
 • rudy deglain

  2 jaar geleden
  Naar goede gewoonte volgende week dus terug op vrije voeten. Maar onder voorwaarden natuurlijk. Wat heeft het allemaal voor zin om dergelijk uitschot voor een slapende rechter te brengen?
 • Paul van de velde

  2 jaar geleden
  In Spanje valt er niet mee te lachen zoals hier in dit land waar criminelen heel justitie uitlachen.
 • Mohamed Kabbal

  2 jaar geleden
  Allemaal goed en wel dat ze die hebben opgepakt die Spanjaarden want dat kunnen ze hier niet, blijft de vraag: hoe financierde hij de brandstof van die luxewagens en de peages want hier kan je misschien tanken en verdwijnen maar in Frankrijk en Spanje is dit andere koek.