EPA
Volledig scherm
© EPA

Spaanse hulpdiensten zoeken naar “verdronken” Belg... die gewoon op café blijkt te zitten

De hulpdiensten van het Spaanse Alicante hebben maandag urenlang gezocht naar een ‘vermiste’ landgenoot. Gevreesd werd dat de Belg verdronken was in de overstromingen die het zuidoosten van Spanje sinds vorige week woensdag treffen. 

5 reacties

 • Rosa De Pauw

  2 jaar geleden
  tja waar moet je een Belg eerst gaan zoeken als hij in het zuiden verblijft.
 • joachim albert

  2 jaar geleden
  Weeral trots om Belg te zijn. En geen ironie deze keer. Fantastisch.
 • Karel van Velzeke

  2 jaar geleden
  ze moesten zoeken naar de dronken Belg, niet naar de verdronken Belg
 • danny buyse

  2 jaar geleden
  Spanjaarden kennen de cultuur niet van de Belgen!
 • Jeroen Doems

  2 jaar geleden
  Zal wel een dronken Belg geweest zijn.
 1. Voormalige Catalaanse leider Puigdemont aangehouden op Sardinië: “Spanje zou niets ondernemen tijdens behandeling en moet woord houden”
  UPDATE
  12

  Voormalige Catalaanse leider Puigdemont aangehou­den op Sardinië: “Spanje zou niets ondernemen tijdens behande­ling en moet woord houden”

  De voormalige premier van Catalonië, Carles Puigdemont, is aangehouden op het Italiaanse eiland Sardinië. De advocaat van Puigdemont (58) meldt dat hij bij aankomst op de luchthaven van Alghero door de douane werd gearresteerd. Er liep een internationaal arrestatiebevel tegen de voormalige premier die vier jaar geleden naar ons land vluchtte in nasleep van het Catalaanse onafhankelijkheidsreferendum. Advocaat Paul Bekaert is een spoedprocedure bij het Europees Hof van Justitie gestart om de onmiddellijke vrijlating te eisen, zei hij bij HLN LIVE.