Joe Biden probeert alvast nog zo veel mogelijk kiezers te overtuigen.
Volledig scherm
Joe Biden probeert alvast nog zo veel mogelijk kiezers te overtuigen. © AFP

South Carolina, de voorverkiezing die Joe Biden zou moeten kunnen winnen

In South Carolina vinden zaterdag de laatste voorverkiezingen plaats voor Super Tuesday. De staat, waar veel Afro-Amerikanen wonen, zou naar Joe Biden moeten gaan. Al is zijn voorsprong op zijn tegenstanders wel kleiner geworden.

3 reacties

 • Fons Casteels

  2 jaar geleden
  Respect, sakke makkers? Sanders transfereert al jaren 10% commissie van die giften stiekem naar zijn privé-rekening. Dat gebeurt via het bedrijf dat de giften registreert en de advertenties betaalt: "Old Towne Media". De twee enige eigenaars van dat bedrijf zijn Bernie en Jane Sanders. Volgens "Profiles in Corruption", het sensationeel nieuw boek van onderzoeksjournalist Peter Schweizer, gaat het over 10% op 83 miljoen USD.
 • Michael Mievis

  2 jaar geleden
  Als Bernie South-Carolina wint is de strijd gedaan.
 • sakke makkers

  2 jaar geleden
  We zullen zien , bernie groeit met de dag. Respect hij nam geen een donatie van miljardairs. Maar wel 7 miljoen donatie van de gemiddeld 16,50 dollar door gewone burgers. Wauw bravo .
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?