Volledig scherm
© Facebook

Sophie denkt dat ze droomjob in de wacht heeft gesleept als au pair bij rijk koppel. Het zou haar ondergang worden

BuitenlandHet leek een job uit de duizend, toen de Franse Sophie Lionnet (21) door Sabrina Kouider (34) en Ouissem Medouni (40) aangenomen werd om als au pair te werken in hun huis van meer dan een miljoen euro in Southfields, ten zuiden van Londen. Het werd echter niet het glamoureuze leven dat ze had gehoopt, maar een regelrechte nachtmerrie. En die kostte haar uiteindelijk het leven.

 1. Nog één laatste selfie op vakantie en daarna vermoordde Robin (63) plots zijn vrouw

  Nog één laatste selfie op vakantie en daarna vermoordde Robin (63) plots zijn vrouw

  Robin Michael trok in 2015 samen met zijn vrouw Kerry (44) voor zes weken naar het Australische eiland Tasmanië voor een deugddoende vakantie. Het Australische koppel nam een vakantieselfie op Mount Roland, maar daarna gebeurde het ondenkbare. Plots nam Robin een steen en sloeg hij zijn vrouw hard op het hoofd. Hij duwde haar tegen de grond en bleef haar met stenen slaan tot ze stierf. Vandaag hebben de speurders meer details vrijgegeven over deze bizarre moord.
 2. Trump en Biden strijden om cruciale swing state Pennsylvania

  Trump en Biden strijden om cruciale swing state Pennsyl­vania

  De Amerikaanse president Donald Trump en zijn Democratische uitdager Joe Biden hebben maandag, acht dagen voor de verkiezingen, allebei campagne gevoerd in de staat Pennsylvania, waarvan de uitslag mogelijk beslissend gaat worden in de strijd om het presidentschap. Trump liet zich opnieuw door de corona-epidemie niet afschrikken van een massale rally, deze keer in Martinsburg. Biden sprak een kleinschaliger bijeenkomst in Chester toe.
 3. Vincent, de man die de Gouden Klassiekers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

  Vincent, de man die de Gouden Klassie­kers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

  Hij is de enige wielerliefhebber die blij is dat Parijs-Roubaix niet doorgaat. Vincent van Marrewijk sprong na de Ronde naar de koppositie van de Gouden Klassiekers en mag zich nu € 7.000 rijker rekenen. De Nederlander kon de eindzege zelfs pakken zonder winnaar Wout van Aert in de Strade Bianche en Milaan-Sanremo. “Dankzij Fuglsang en de goedkope Vlasov ben ik van ver kunnen terugkomen.”