Een bronzen replica van een houten beeld van first lady Melania Trump. Het origineel werd vorig jaar door onbekenden in brand gestoken.
Volledig scherm
Een bronzen replica van een houten beeld van first lady Melania Trump. Het origineel werd vorig jaar door onbekenden in brand gestoken. © AFP

Sloveens stadje ontgoocheld na bekoelde ‘Melania-koorts’: “We hebben er niets aan gehad”

De verwachtingen in Slovenië waren hooggespannen toen Melania Trump, een Sloveense van geboorte, first lady van de Verenigde Staten werd. Haar stadje Sevnica zou gaan cashen. Nu wordt de balans opgemaakt. “We hebben er niets aan gehad.”

4 reacties

 • Patrick Kelchtermans

  1 maand geleden
  Wie was dan volgens hen de doelgroep voor deze presidentiële toeristische reclame? Fanatieke republikeinen verlaten de US niet hoor, en zeker niet naar 'communistisch bolwerk Europa'. Trouwens, als er niet op elke hoek van elke straat een McDo of Burger King ligt, overleven ze hun vakantie niet. En Europeanen kan je ook niet echt lokken met Melania-merchandise. Wat boeit het een doorsnee toerist in hemelsnaam dat er een Amerikaanse presidentsvrouw in een bepaald dorp heeft gewoond?
 • Jakke Troost

  1 maand geleden
  Klopt. We hebben daar niets aan gehad
 • Peter Dejaeger

  1 maand geleden
  het beeld is nochtans een prachtige zeldzame unieke identieke kopie van de echte Melania... (lol)
 • johanneke li

  1 maand geleden
  Melania was nooit geinteresseerd in alle media aandacht, ze heeft recht op haar privacy. Trouwens ze heeft zelf niks noemenswaardig gedaan dus waarom haar eren?! Das niet zoals diana die allerlei goede doelen hielp