Een bronzen replica van een houten beeld van first lady Melania Trump. Het origineel werd vorig jaar door onbekenden in brand gestoken.
Volledig scherm
Een bronzen replica van een houten beeld van first lady Melania Trump. Het origineel werd vorig jaar door onbekenden in brand gestoken. © AFP

Sloveens stadje ontgoocheld na bekoelde ‘Melania-koorts’: “We hebben er niets aan gehad”

De verwachtingen in Slovenië waren hooggespannen toen Melania Trump, een Sloveense van geboorte, first lady van de Verenigde Staten werd. Haar stadje Sevnica zou gaan cashen. Nu wordt de balans opgemaakt. “We hebben er niets aan gehad.”

4 reacties

 • Nico Herbots

  1 jaar geleden
  Wie was dan volgens hen de doelgroep voor deze presidentiële toeristische reclame? Fanatieke republikeinen verlaten de US niet hoor, en zeker niet naar 'communistisch bolwerk Europa'. Trouwens, als er niet op elke hoek van elke straat een McDo of Burger King ligt, overleven ze hun vakantie niet. En Europeanen kan je ook niet echt lokken met Melania-merchandise. Wat boeit het een doorsnee toerist in hemelsnaam dat er een Amerikaanse presidentsvrouw in een bepaald dorp heeft gewoond?
 • Jakke Troost

  1 jaar geleden
  Klopt. We hebben daar niets aan gehad
 • Peter Dejaeger

  1 jaar geleden
  het beeld is nochtans een prachtige zeldzame unieke identieke kopie van de echte Melania... (lol)
 • johanneke li

  1 jaar geleden
  Melania was nooit geinteresseerd in alle media aandacht, ze heeft recht op haar privacy. Trouwens ze heeft zelf niks noemenswaardig gedaan dus waarom haar eren?! Das niet zoals diana die allerlei goede doelen hielp
 1. Melania Trump laat zich nog eens horen op Twitter voor verjaardag zoon Barron: “Dit ziet er ziekelijk uit”

  Melania Trump laat zich nog eens horen op Twitter voor verjaardag zoon Barron: “Dit ziet er ziekelijk uit”

  De voormalige Amerikaanse first lady Melania Trump heeft nog eens van zich laten horen op Twitter en dat naar aanleiding van de verjaardag van haar zoon Barron. Die werd gisteren 15. Melania postte een foto van twee zwarte ballonnen die samen zijn leeftijd vormden en dat kwam haar op flink wat commentaar te staan. “Je had misschien een vrolijker foto kunnen vinden”, klonk het onder meer. “Dit ziet er ziekelijk uit. Maar misschien is dat wel hoe jij je/hij zich voelt.”