REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Slotakkoord ter afsluiting van klimaattop Glasgow na ‘nachtje slapen’ verder besproken

Landen op de klimaattop in Glasgow praten vandaag vanaf 11 uur Belgische tijd verder over het mogelijke slotakkoord, waarmee de top moet worden afgesloten. Nieuwe versies van de slotteksten worden vanochtend gepresenteerd door de voorzitter van de top Alok Sharma.

5 reacties

 • Antonio Vivaldi

  2 maanden geleden
  Wat een komedie!!
 • Tessa vandermout

  2 maanden geleden
  Het is ondertussen alweer duidelijk dat België daar niks in de pap te brokken heeft. De bevolking op kosten jagen daar zijn ze wel al volop mee bezig.
 • claes anthony

  2 maanden geleden
  Zolang er geen paal en perk wordt gezet op de helige gralen, ongebreideld kapitalisme en economische groei, alsmaar meer mensen op deze wereld die logisch ook hun deel vd koek willen, meer containers, meer vliegen, meer luxecruises, meer ... zal er blablabla verkocht worden op dergelijke fake hoogmissen en niets ten gronde veranderen.
 • Marc Verlinden

  2 maanden geleden
  Dat stond in de sterren geschrevem
 • Bart Dekort

  2 maanden geleden
  Zoals een professor op Radio 1 zei dat Afrika nooit zo groen is geweest, en dat de vraag om hulp aan Westerse landen serieus overdreven wordt omdat het nu eenmaal gemakkelijk is om het te bekomen, kan ik me voorstellen dat gans die tam tam over het milieu (dat noodzakelijk is) wordt misbruikt om gelden los te weken van rijke landen. Geboortebeperking zou discussie nr 1 moeten zijn, maar daar wordt zelfs niets over gezegd.