Dolly Kreis met een foto van haar dochter Debbie Strauss, die in 1977 verkracht werd door DeAngelo en in 2016 overleed aan kanker.
Volledig scherm
Dolly Kreis met een foto van haar dochter Debbie Strauss, die in 1977 verkracht werd door DeAngelo en in 2016 overleed aan kanker. © AP

Slachtoffers kunnen zich na 40 jaar eindelijk tot Golden State Killer richten: “Hij is het bewijs dat monsters écht bestaan”

Ze hebben er meer dan veertig jaar op moeten wachten, maar gisteren konden de slachtoffers van de zogenaamde Golden State Killer zich eindelijk tot hem richten in de rechtbank. Eén omschrijving van de getuigen kwam altijd terug: dat hij een “monster” is.

0 reacties

 1. De Croo na lunch met Tshisekedi: “Nieuwe dynamiek in relatie tussen België en Congo”

  De Croo na lunch met Tshisekedi: “Nieuwe dynamiek in relatie tussen België en Congo”

  Premier Alexander De Croo en minister van Buitenlandse Zaken Sophie Wilmès hadden donderdagmiddag in New York, in de marge van de Algemene Vergadering van de VN, een "constructief gesprek" met de Congolese president Félix Tshisekedi en diens minister van Buitenlandse Zaken Christophe Lutundula. Het viertal hield een werklunch, die in het teken stond van de "nieuwe dynamiek" in de relatie tussen de twee landen.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).