Bethany Walker (18) had symptomen van de griep. Toen het een longontsteking werd, ging het snel achteruit.
Volledig scherm
Bethany Walker (18) had symptomen van de griep. Toen het een longontsteking werd, ging het snel achteruit. © Facebook

“Slaap lekker, meisje”: tiener (18) sterft nadat ze door griep getroffen wordt

Griep"Slaap lekker, meisje. Ik zal altijd van je houden." Dat schrijft de mama van de Schotse tiener Bethany Walker (18) in een emotionele post op Facebook. Haar dochter werd getroffen door een griepvirus. Toen de griep overging in een longontsteking, ging haar toestand heel snel achteruit.

17 reacties

 • Shereen Zedan

  5 jaar geleden
  Rust zacht meid! Sterkte aan de familie!
 • Maria Maeremans

  5 jaar geleden
  Veel te jong heen gegaan sterkte aan de familie
 • Daisy Verhofstadt

  5 jaar geleden
  Heel erg! Maar waarom zou het erger zijn omdat het een mooi meisje was??? Schoonheid heeft niets te maken met al dan niet erg zijn dat iemand sterft!
 • Peter Buyck

  5 jaar geleden
  Virale, bacteriële aanvallen in combinatie met een verzwakte immuniteit. Sterkte aan familie en vrienden. RIP. Even erg als een kind van 3 dat al geopereerd wordt aan het hart, een kind van 12 dat een doodstrijd levert tegen leukemie, ...
 • John Dallas

  5 jaar geleden
  Jammer wat een verkwisting, het zijn steeds meer de mooiste mensen die er aan gaan. Rust in vrede mooie meid...
 1. Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaarder: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is
  Mijntelco

  Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaar­der: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is

  Elke woning heeft tegenwoordig een eigen draadloos wifinetwerk, waarmee de meeste apparaten verbonden zijn. Logisch ook, want het scheelt heel wat gedoe met kabels, waardoor je met je apparaat kan gaan en staan waar je wil. Maar dat hoeft niet noodzakelijk met élk apparaat mogelijk te zijn. Bovendien biedt een verbinding via de klassieke ethernetkabel ook enkele voordelen. Mijntelco.be overloopt ze.
 2. Waarom we ons geen zorgen hoeven te maken over de 'Australische griep' die 370 doden maakte en nu Europa bereikt

  Waarom we ons geen zorgen hoeven te maken over de 'Australi­sche griep' die 370 doden maakte en nu Europa bereikt

  Inwoners van Ierland en Groot-Brittannië worden gewaarschuwd voor de 'Australische griep', een variant die Down Under verantwoordelijk was voor de dodelijkste griepepidemie die het land ooit kende. De H3N2-variant eiste meer dan 370 levens en wordt nu ook in Ierland gelinkt aan een reeks overlijdens. Het klinkt onheilspellend, maar dat is het niet. "Het gaat om de gewone griep die ze gewoon een andere naam hebben gegeven", zegt KULeuven-viroloog Marc Van Ranst aan onze redactie.