De stad Catanië in Sicilië.
Volledig scherm
De stad Catanië in Sicilië. © AFP

Sicilië meet schade op na week van stormen

Na een week van hevige stormen is het zaterdag opruimen geblazen op het Italiaanse eiland Sicilië, waar de autoriteiten op verschillende plaatsen veiligheidscontroles uitvoeren en de door de regens veroorzaakte schade opmeten. De meeste werkzaamheden vinden plaats in de zwaar getroffen zuidoostelijke provincie Syracuse, voornamelijk in de stad Augusta, meldt Salvo Cocina, het hoofd van de Siciliaanse Civiele Bescherming volgens het Italiaanse persbureau Ansa.

0 reacties

  1. Russische tv-presentator wil dat Moskou een voorbeeld neemt aan Noord-Korea: “Een land dat bereid is om heel de wereld in stof te veranderen”
    95

    Russische tv-presenta­tor wil dat Moskou een voorbeeld neemt aan Noord-Ko­rea: “Een land dat bereid is om heel de wereld in stof te veranderen”

    Moet Rusland het voorbeeld van Noord-Korea volgen en de wereld regelmatig afdreigen met kernaanvallen? Volgens de Russische tv-presentator Sergej Mardan zou dat er in ieder geval voor zorgen dat Rusland terug onafhankelijk zou zijn. “Noord-Korea is voor hun onafhankelijkheid tot alles bereid, zoals de hele wereld in stof veranderen”, aldus de fervente Kremlin-aanhanger.