De Servische president Aleksandar Vučić.
Volledig scherm
De Servische president Aleksandar Vučić. © EPA

Serviërs krijgen 25 euro om zich te laten vaccineren

Serviërs kunnen vanaf nu een centje bijverdienen door zich te laten vaccineren. Zo belooft de Servische president Aleksandar Vučić 3000 Servische dinar (ongeveer 25 euro) aan iedereen ouder dan 16 jaar die voor het einde van de maand een eerste prik laat zetten. Omdat heel wat Serviërs twijfelen om zich te laten vaccineren, hoopt Vučić de bevolking zo te stimuleren. Momenteel heeft nog geen 30 procent van de Serviërs een eerste prik laten zetten. 

4 reacties

 • eli bosch

  2 jaar geleden
  Ik wil wel een retourtje Servië betalen om daar Pfizer te halen en hunnen brol AZ mogen ze van mij aan iemand anders geven. Ik sta het met plezier af. Ik winkel ook nooit in de Aldi en de Wibra dus ben niet gewoon mijn pot te koken met die goedkope brol. Dus Beke ik eet niet wat uwen pot schaft. Eet misschien zelf uw brol op. Maar ministers zullen wel Pfizer reserveren zeker. Zoals ons Veerle en gans haar familie.
 • frans Vullings

  2 jaar geleden
  voor geen miljoen wil ik die spuit
 • Frans Peeters

  2 jaar geleden
  Wat een ommezwaai weer, van Nederland uit worden er vliegreizen ingelegd om daar het Chinees vaccin te laten zetten en nu zou Pfizer daar vaccins ter beschikking hebben of is dit een media stunt
 • Hendrik Moons

  2 jaar geleden
  Laten we hopen dat wij Europa die 25€ NIET betalen, maar hun regering. Anders wil ik ook 25€. Geld is geld.