Luke Shepardson versloeg enkele van de grootste namen in de sport, waaronder tweevoudig wereldkampioen John John Florence.
Volledig scherm
Luke Shepardson versloeg enkele van de grootste namen in de sport, waaronder tweevoudig wereldkampioen John John Florence. © Photonews, AP

Sensatie tijdens legendarische surfwedstrijd op monstergolven: lokale redder verslaat de beste professionele surfers ter wereld

Sensatie op het iconische monstergolven-spektakel bij Hawaï dat dit weekend eindelijk nog eens kon doorgaan: een lokale redder versloeg tijdens de legendarische surfwedstrijd ‘The Eddie’ de crème de la crème in surfland en ging met de overwinning aan de haal.

  1. STREAMINGTIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel
    TV

    STREAMING­TIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel

    Terwijl Netflix nog volop debatteert of het een vervolgseizoen wil op ‘That ‘90s Show’, de recente spin-off van ‘That ‘70s Show’, doken wij de archieven in op zoek naar spin-offs die wel een gezond en lang leven beschoren waren. Hoewel de geschiedenis al een paar keer heeft aangetoond dat spin-offs vaker inferieur zijn aan hun voorlopers (denk maar aan ‘The Mandalorian’-spin-off ‘The Book of Boba Fett’ of de ‘Friends’-spin-off ‘Joey’) hebben we er toch vijf gevonden die het succes van hun voorouder niet alleen evenaren, maar zowaar overtreffen. Een overzicht!