Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © Thinkstock

Seksschandaal in Britse Telford: honderden meisjes gedrogeerd, geslagen en verkracht

BuitenlandHonderden tienermeisjes werden sinds de jaren tachtig seksueel misbruikt in het Britse Telford. De politie kreeg honderden aangiften, maar die werden niet verder onderzocht. Daardoor bleven de misdadigers ongestraft. Vele jaren later wordt nu een onderzoek gestart naar de aangiften.

62 reacties

 • Gabrielle Vansaet

  5 jaar geleden
  het zijn smeerlappen die zoiets doen grote rotzakken ze moeten ze levenslang opsluiten het leven van andere verwoesten
 • Diane Bernaerts

  5 jaar geleden
  En de ouders van die meisjes? Onmogelijk toch dat die niet op de hoogte waren?
 • Freddy Suls

  5 jaar geleden
  Peter, het is niet omdat bepaalde criminele feiten in het verleden misschien niet voldoende aandacht kregen, dat je nu je ogen moet sluiten voor nieuwe feiten.
 • DIRK JULIUS VANDESSEL

  5 jaar geleden
  De Politie keek liever politiek-correct, autochtonofoob discriminatoir over de Linkse schouder opzij dan een onterechte claim voor vermeend "racisme"(sic) te riskeren. In de U.K. heerst dan ook een totaal vergallopeerde versie van "Inclusie" ter maximale islamisering en ontworteling van hun Eigen Erfgoed.
 • Lena van Heusden

  5 jaar geleden
  Opvallend dat het vrijwel uitsluitend mannen zijn die op dit stuk reageren...
 1. Hij dwong meisje toiletbril schoon te likken en vader zoontje (2) te verkrachten: verdorven pedofiel krijgt 32 jaar cel
  Buitenland

  Hij dwong meisje toiletbril schoon te likken en vader zoontje (2) te verkrach­ten: verdorven pedofiel krijgt 32 jaar cel

  Een Britse online pedofiel die zijn slachtoffers tot de meest verwrongen daden bewoog, heeft van de rechtbank 32 jaar cel gekregen. Dat meldt Sky News. Speurders hadden vier jaar nodig om de man te ontmaskeren. En ze kwamen uit bij een briljant onderzoeker die zijn opleiding had gekregen aan de universiteit van Cambridge en uit een welgestelde familie stamde.