AP
Volledig scherm
© AP

“Schotten nu nog meer voor EU-lidmaatschap dan tijdens referendum”

Schotten hebben nu een nog sterkere voorkeur voor lidmaatschap van de Europese Unie dan ten tijde van het brexitreferendum in 2016. Dat schrijft de Schotse krant The Herald op basis van een peiling die de krant liet uitvoeren. Ook is de meerderheid van de Schotten nu voorstander van onafhankelijkheid.

5 reacties

 • leppens victor

  2 jaar geleden
  Natuurlijk,iemand zal hun begroting moeten bijpassen,het kost Engeland jaarlijks miljarden. mvg.
 • rik pieters

  2 jaar geleden
  de EU is een politiek drama voor de aangesloten landen
 • Yves De Groote

  2 jaar geleden
  Vooruit, organiseer een nieuw referendum!! Go for it!
 • Yves De Groote

  2 jaar geleden
  Vooruit, organiseer een nieuw referendum!! Go for it!
 • Karel Tichmann

  2 jaar geleden
  Omdat het in de krant staat, betekend het dus niet dat het waar is..
 1. Frans-Marokkaanse ingenieur beweert laatste twee codes Zodiac Killer te hebben gekraakt, eerder hielp Belg er ook al één ontcijferen

  Frans-Marokkaan­se ingenieur beweert laatste twee codes Zodiac Killer te hebben gekraakt, eerder hielp Belg er ook al één ontcijfe­ren

  Fayçal Ziraoui zorgt online voor ophef met zijn bewering dat hij de twee overgebleven codes van de zogenaamde Zodiac Killer uit Californië heeft ontcijferd. De moordenaar terroriseerde eind jaren zestig de San Francisco Bay Area. Hij werd nooit geïdentificeerd. De 38-jarige Frans-Marokkaanse consultant Ziraoui uit Argenteuil zegt dat hij nu een code kon kraken die de identiteit van de vermoedelijke seriemoordenaar wél prijsgeeft.
 2. India ongerust over nieuwe Delta plus-variant: vrees voor derde coronagolf
  13

  India ongerust over nieuwe Delta plus-variant: vrees voor derde coronagolf

  India heeft een nieuwe variant van het coronavirus bestempeld als ‘variant of concern’. Volgens het ministerie van Volksgezondheid zou de Delta plus-variant (AY.1) zich nóg makkelijker verspreiden, zich ook makkelijker aan onze longcellen vasthechten en potentieel weerstand kunnen bieden aan onze antilichamen. Er wordt zelfs gevreesd voor een derde coronagolf in het land. Internationale experts menen echter dat het nog te vroeg is voor uitspraken.