Facebook
Volledig scherm
© Facebook

School straft tiener die haar lange haren doneerde aan het goede doel

BuitenlandEen tiener van 14 die besluit om haar lange blonde lokken te doneren aan het goede doel, dat is een uitzonderlijke gebeurtenis. Niamh Baldwin uit Cornwall kreeg echter stank voor dank voor haar goede daad, want haar school zette haar prompt in isolatie.

83 reacties

 • Heyse Michel

  5 jaar geleden
  En zo worden de kinderen” gebroken” tot hersenloze volgers van de logika der volwassenen , regels zijn regels . En de wereld draaid door met geweld, corruptie, dierenleed ,natuur die naar de haaien gaat enzovoort. Arme school , wat voor volwassen kreeren zij eigenlijk , bestraf een goed bedoeld voorbeeld en beloon haantjesgedrag om ter meeste punten op je rapport . Bwa!
 • Michael Bruyneel

  5 jaar geleden
  Respect voor haar ook al mag t niet. T zijn maar regels. Ni aantrekken. Soms moet je gewoon doen als je echt vind dat je moet doen. Goe gedaan je hebt n goed hart.
 • Ingrid Charlier

  5 jaar geleden
  De school zou haar moeten belonen voor zo een mooie geste i.p.v. haar te straffen. Een schande voor de school.
 • Christine Laevers

  5 jaar geleden
  Regels zijn regels inderdaad maar als je werkt met opgroeiende jongeren dan klopt dat verhaaltje niet helemaal. Ik betreur het dat de directie van die school geen rekening heeft gehouden met het simpele feit dat haar vrij snel terug groeit. Kon dit nu niet op een andere, positievere manier aangepakt worden ?
 • Bert Buren

  5 jaar geleden
  Dergelijke scholen zouden ze moeten sluiten, of minstens de directeur ontslaan!