Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © Getty Images/iStockphoto

Scholiere (17) wordt aangevallen door dronken asielzoeker en vervolgens overreden door bus

Een 17-jarig meisje raakte zwaargewond in Minden in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen nadat ze werd lastiggevallen door twee dronken mannen. In een poging om aan haar belagers te ontsnappen, sprong ze op een traag rijdende bus. Maar een dronken Afghaanse vluchteling trok aan de haren van het meisje en sleepte haar van de bus af, waarna ze viel en door het voertuig werd overreden.

3 reacties

 • Anne Callebaut

  2 jaar geleden
  Zijn er nog kerkers,ja,gooi ze erin en laat ze nooit meer het daglicht zien.
 • Ronny Biesen

  2 jaar geleden
  Visum afpakken, in elk Europees land op de zwarte lijst zetten en onmiddellijk terur naar zijn land sturen. Geen genade ermee.
 • Gerry Cle

  2 jaar geleden
  Ongehoord. Zulke schanddaden dienen streng bestraft te worden. Dat uitgerekend een vluchteling, zelf een kwetsbaar iemand, hier schuldig is maakt het nog verwerpelijker. Deze persoon dient zwaar gestraft en na het uitzitten daarvan het land uitgezet.
 1. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!
 2. Hij huilde voor de camera’s nadat “overvallers” zijn vrouw (20) hadden vermoord, maar valt door de mand door sporthorloge
  3

  Hij huilde voor de camera’s nadat “overval­lers” zijn vrouw (20) hadden vermoord, maar valt door de mand door sporthorlo­ge

  Griekenland is compleet in shock door de brute moord van een 33-jarige man op zijn 20-jarige vrouw, en moeder van hun jonge kindje. Aanvankelijk verklaarde de man dat drie overvallers zijn Britse vrouw in hun huis bij Athene in koelen bloede hadden gewurgd. Dat schokkende verhaal ging ook de hele wereld rond. Maar donderdagavond bekende Babis Anagnostopoulos dat hij Caroline Crouch zélf om het leven heeft gebracht na een echtelijke ruzie.