Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © Getty Images/iStockphoto

Scholiere (17) wordt aangevallen door dronken asielzoeker en vervolgens overreden door bus

Een 17-jarig meisje raakte zwaargewond in Minden in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen nadat ze werd lastiggevallen door twee dronken mannen. In een poging om aan haar belagers te ontsnappen, sprong ze op een traag rijdende bus. Maar een dronken Afghaanse vluchteling trok aan de haren van het meisje en sleepte haar van de bus af, waarna ze viel en door het voertuig werd overreden.

3 reacties

 • Anne Callebaut

  2 jaar geleden
  Zijn er nog kerkers,ja,gooi ze erin en laat ze nooit meer het daglicht zien.
 • Ronny Biesen

  2 jaar geleden
  Visum afpakken, in elk Europees land op de zwarte lijst zetten en onmiddellijk terur naar zijn land sturen. Geen genade ermee.
 • Gerry Cle

  2 jaar geleden
  Ongehoord. Zulke schanddaden dienen streng bestraft te worden. Dat uitgerekend een vluchteling, zelf een kwetsbaar iemand, hier schuldig is maakt het nog verwerpelijker. Deze persoon dient zwaar gestraft en na het uitzitten daarvan het land uitgezet.
 1. Ex-raadgeefster Trump krijgt politie over de vloer nadat via haar Twitteraccount topless foto van dochter (16) verstuurd werd
  3

  Ex-raadgeef­ster Trump krijgt politie over de vloer nadat via haar Twitterac­count topless foto van dochter (16) verstuurd werd

  Kellyanne Conway (54) heeft politie over de vloer gekregen nadat via haar Twitteraccount een topless foto van haar 16-jarige dochter Claudia verschenen is. Het is voorlopig niet duidelijk of de voormalige raadgeefster van Donald Trump dat plaatje met opzet of per ongeluk verstuurd heeft. De mogelijkheid bestaat ook dat haar account gehackt werd. Claudia gaf via TikTok-filmpjes al eerder aan dat ze door haar moeder fysiek en emotioneel mishandeld werd. Heel wat mensen maken zich daarom ernstig zorgen over haar thuissituatie.
 1. Wandelaars zitten dagenlang in extreem weer vast op berg
  Play

  Wandelaars zitten dagenlang in extreem weer vast op berg

 2. Bernie Sanders zamelt bijna 1,5 miljoen euro in door populaire wanten
  Play

  Bernie Sanders zamelt bijna 1,5 miljoen euro in door populaire wanten