Illustrtiebeeld.
Volledig scherm
Illustrtiebeeld. © ThinkStock

Schip uit Panama verliest 26 containers op Noordzee

De Nederlandse kustwacht heeft zaterdagochtend een melding gekregen van een schip uit Panama, dat op de Noordzee 26 containers heeft verloren. Wat er juist in zit, is nog onduidelijk.

0 reacties

 1. Met een gerust hart op vakantie? Vraag aan de politie om je woning te controleren
  Independer.be

  Met een gerust hart op vakantie? Vraag aan de politie om je woning te controle­ren

  Tijdens de zomermaanden profiteren heel wat inbrekers van de afwezigheid van vakantiegangers. Vertrek je binnenkort op vakantie en wil je graag ongewenst bezoek vermijden? Dan kan je vragen of de lokale politie je woning regelmatig overdag of ‘s nachts van buitenaf nakijkt, die service is trouwens volledig gratis. Daarnaast kan je ook een extra diefstalverzekering afsluiten. Independer.be legt uit hoe je jouw woning en inboedel beschermt.
 2. Israël hervat luchtaanvallen in Gazastrook: minstens 7 doden en 44 gewonden
  1

  Israël hervat luchtaan­val­len in Gazastrook: minstens 7 doden en 44 gewonden

  Het Israëlische leger heeft vrijdag in de Gazastrook luchtaanvallen uitgevoerd op doelwitten van de Palestijnse militantengroep Islamitische Jihad (PIJ). Dat meldt het Israëlische leger zelf. Het gaat om meerdere aanvallen op verschillende plekken, waaronder het centrum van de stad Gaza. Volgens Palestijnse bronnen hebben de aanvallen aan zeker zeven mensen het leven gekost. Vrijdagavond heeft Israël de aanvallen ook opnieuw hervat en hebben ze hun reservetroepen ingeschakeld. Egypte doet een poging om te bemiddelen en zo de situatie in de Gazastrook te kalmeren. Dat zegt een Egyptische veiligheidsbron.