Het schip
Volledig scherm
Het schip © Politie

Schip met 14.000 schapen kapseist voor Roemeense kust

Een vrachtschip met 14.000 schapen is zondag vlak voor de kust van Roemenië gekapseisd. Reddingswerkers proberen nog zoveel mogelijk dieren te redden, meldt de BBC.

2 reacties

 • Rayan El Arami

  2 jaar geleden
  Pfff. 't Is weer een fijn nieuws weekend. Eerst de triestige toestand met de koala's en nu dit weer. Ik denk dat ik ga stoppen met de krant lezen op zaterdag en zondag. Amai nie.
 • Henri Levich

  2 jaar geleden
  Het positieve is dat vandaag Iohannis de presidentsverkiezingen heeft gewonnen, ook om aan deze praktijken een halt toe te roepen.
 1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.
 2. LIVE OORLOG OEKRAÏNE. Zelensky: "Oekraïne heeft ruggengraat Russische leger gebroken”

  LIVE OORLOG OEKRAÏNE. Zelensky: "Oekraïne heeft ruggen­graat Russische leger gebroken”

  Volgens het Oekraïense leger concentreren de Russen zich steeds meer op de oostelijke regio’s Donetsk en Loehansk. Een woordvoerder van het Oekraïense ministerie van Defensie stelt dat de situatie verergert, en spreekt van “intense vuurgevechten” langs het front. Volgens de Russische minister van Defensie Sergej Sjojgoe is de verovering van Loehansk zo goed als afgerond. Volg alle ontwikkelingen rond het conflict in Oekraïne in onze liveblog.
 3. “Dochter van Poetin heeft relatie met balletdanser Igor Zelensky en vloog voorbije jaren meer dan 50 keer naar München”

  “Dochter van Poetin heeft relatie met balletdan­ser Igor Zelensky en vloog voorbije jaren meer dan 50 keer naar München”

  Katerina Tikhonova, de jongste dochter van de Russische president Vladimir Poetin, vloog tussen 2017 en 2019 meer dan 50 keer naar de Duitse stad München. Dat blijkt uit een gezamenlijk onderzoek van de Russische onafhankelijke nieuwswebsite IStories en het Duitse weekblad Der Spiegel. Volgens deze nieuwsmedia heeft Tikhonova een relatie metIgor Zelensky, de voormalige directeur van het Beierse staatsballet.