Twitter
Volledig scherm
© Twitter

Schietpartij op populair Halloweenfeest in Californië: “Vier doden en vier gewonden”

Bij een schietpartij op een druk bijgewoond Halloweenfeest in Californië zijn vier doden en vier gewonden gevallen. Dat bevestigt de politie aan Amerikaanse media.

10 reacties

 • Jan Sierens

  2 jaar geleden
  Gino, de media rapporteert er niet over omdat wapenbezit in bitter weinig gevallen mensen red. Moest het wel het geval zijn had NRA er wel al een statistiekje van gemaakt en verspreid.
 • Filip Vanlaeken

  2 jaar geleden
  Juist Guido : je moet dus die randverschijnselen oplossen. Net zoals we geen trucks of auto's verbieden maar toch proberen het verkeer veiliger te maken. In België is de macht nu volledug in handen van de slechteriken, de burger is vogelvrij. Dat is mi veel erger.
 • Guido Pintens

  2 jaar geleden
  Gino, een "randverschijnsel" van jouw redenering is dat er binnen families waar wapendracht wél is toegestaan "per ongeluk" ook doden vallen (en niet zo'n beetje) omdat toevallig bv. een kind een geladen wapen vindt en ook "per ongeluk" de trekker overhaalt. Het is ook natuurlijk geweldig dat in staten waar wapendracht legaal is, je je eigendom mag verdedigen door iemand neer te knallen die toevallig op je eigendom komt. Compleet idioot dat amendement!!
 • Gino De Neef

  2 jaar geleden
  Hoeveel van jullie anti wapen mensen wonen hier in de VS? De media rapporteert nooit over al de mensen die gered worden elk jaar door legaal wapengebruik ter verdediging. En het is ons grondwettelijk recht een wapen te bezitten. Geen enkel NRA lid heeft ooit een massa schietpartij veroorzaakt maar meerdere hebben er een gestopt!
 • Johan Stevens

  2 jaar geleden
  Gino, als jij serieus voor vrij wapenbezit bent ken jij de statistieken niet en raad ik je aan psychische hulp te zoeken