Volledig scherm
© Twitter

Schietgrage blondine overlaadt jong wapentalent (4) met complimenten: "Coolste dat ik ooit gezien heb", video verhit gemoederen in VS

Een video van een 4-jarige jongen die glunderend een (ongeladen) wapen hanteert en daarvoor pluimen op de hoed wordt gestoken door een jonge vrouw, verhit de gemoederen in de VS. De beelden werden geschoten tijdens de jaarlijkse NRA-conventie, de Amerikaanse wapenlobby, in Dallas.

11 reacties

 • Jans Akkermns

  3 jaar geleden
  Wat zien jullie hier wat niet normaal is ?? Dat vrouw heeft gezien dat een klein kindje met een wapen ( zonder munitie ) speelt en ziet dat hij ermee omkan gaan. Wat ik denk veel van ons nog niet eens weten hoe ge met zo een wapen moet omgaan En zij is rustig gebleven fijn dat kleine jongetje zijn dag goed gemaakt. wat moest ze anders doen? Zitten te schreeuwen omdat hij dat wapen ( zonder munitie ) heeft aangeraakt ???
 • Nicolaas Cheyns

  3 jaar geleden
  Een wapen hebben zonder ermee te kunnen omgaan is pas gevaarlijk. Deze jongeman zal dat probleem later niet hebben.Een piano bezitten maakt je nog geen goeie pianist. Iedereen is in de eerste plaats verantwoordelijk voor zijn eigen veiligheid. Ordediensten kunnen onmogelijk iedereen 24/7 beschermen. Wie daar nu nog op rekent na alles wat de laatste jaren al is gebeurd heeft een reality-check nodig.
 • chelle db

  3 jaar geleden
  Laat ze daar toch doen, ze zijn niet slimmer en dat zal nooit veranderen dus waarom daar woorden aan verspillen...
 • Marlies Schoefs

  3 jaar geleden
  Ni normaal dan zijn ze verwonderd dat kunderen elkaar tijdens het spelen afschieten
 • George Sem

  3 jaar geleden
  Een kind neem je niet mee naar zo’n beurs. Toch een kleine nuancering dit was geen machinegeweer hè!!
 1. Vrachtwagen vol hooibalen mist bocht en kantelt op rijdende auto
  Play

  Vrachtwa­gen vol hooibalen mist bocht en kantelt op rijdende auto

 2. Russen staan in badkleding op de latten
  Play

  Russen staan in badkleding op de latten